Etsi

Parturi-Kampaamo

Parturi-Kampaamossamme onnistuu niin hiusten värjäykset, leikkaukset kuin erikoishoidotkin. Tilat ovat isot ja väljät, joten oman tilan ja rauhan ottaminen onnistuu, ja värin vaikutusajalla voi nautiskella vaikka teetä tai kaffetta! 


HIUSTEN LEIKKAUS

Hyvin leikatut hiukset huomataan! Ammattilaisen avulla saat persoonallisuuteesi ja kasvoihisi parhaiten sopivan leikkausmallin. Hyvin leikatut hiukset on myös helppo laittaa kotona ja ne pysyvät helpommin hallittavina pidempään. Saat halutessasi samalla vinkit ja ohjeet sinun hiuksillesi sopivista muotoilutuotteista ja muista hiustenhoitotuotteista. 


HIUSTEN VÄRJÄYS

Hiusten värikäsittelyissä käytämme laadukkaita ammattilaisvärejä: 

Goldwell
TOPCHIC Intensiivinen värisarja. Pitkä värinkesto, tasainen värjäystulos. Hellävarainen, 100% harmaanpeitto. 
COLORANCE Kestosävyte, raikkaampi, eloisampi ja intensiivinen värjäystulos. Hiusta korjaava innovaatio uudenlaiseen värielämykseen. PURE PIGMENTS Värjää hiukset uudelle tasolle voimakkaiden väritehosteiden avulla ja saavuta ennennäkemätöntä loistoa ja eloisuutta. Hyödyt: 63% enemmän kiiltoa kuin keskimäärin normaalissa hiusvärissä, jopa 3 kertaa enemmän intensiteettiä ja 2 kertaa parempi värinkesto. Upea, prismaattinen värjäystulos
SILK LIFT vaalennukset kevyisiin tai voimaakkaampiin vaalennuksiin ja värinpoistoihin

Kevin Murphy color.me
Nyt myös meillä ja ainoana Karkkilassa Ihanan miellyttävä värjäyskokemus ilman ammoniakin hajua ja pistelevää tunnetta hiuspohjassa Kevin Murphyn color.me -sarjalla. Ystävällisempää Sinulle ja ympäristölle, tinkimättä upeasta lopputuloksesta. Saatavilla kesto- kevytkesto ja kevytvärinä sekä vaalennukset. 
Sarjalla on Petan cruelty free- sertifikaatti ja väreissä on käytetty paljon luonnosta peräisin olevia aineita.
Lue lisää: https://indd.adobe.com/view/e58799c3-eea3-49b7-a909-cea65efdb9bb

Lanza vibes
Hoitava suoraväri. Yksinoikeudella valmistettu High-Impact Dye esittelee uuden sukupolven suoravärit, luomalla kestävämpiä, peiliheijastavia värituloksia. VIBES -värit voidaan sekoittaa täysin keskenään, ne tarjoavat rajattomasti vaihtoehtoja halutun värin mukauttamiseen. 


ERIKOISHOIDOT

Kérastase ja KMS –tuotesarjoissa on paljon hiusten ja hiuspohjan erikoishoitoja. Erikoishoito valitaan aina hiuspohjan ja hiusten tarpeen mukaan. Hoidoilla voidaan mm. lisätä värin pysyvyyttä, kosteuttaa, tuuheuttaa ja lisätä hiusten kiiltoa sekä hoitaa hiuspohjan kuivuutta, hilseilyä, liiallista rasvoittumista ym. 
Erikoishoitojen vaikutus kestää noin 5 – 10 pesukertaa jonka jälkeen hoitoa voi jatkaa kotihoitotuotteilla. Kysy lisää kampaajiltamme! 


INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta on todella rentouttava ja miellyttävä hoito, joka sopii kaikenikäisille. Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha hoitomenetelmä. Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, taputuksia ja tukistuksia, joilla käsitellään rytmikkäästi, tehokkaasti ja hellävaraisesti hartiaseutu, olkavarret, niska ja pää. Hoito helpottaa lihas- ja hermojännitystä, lisää veren ja lymfan kiertoa ja elvyttää solujen hapensaantia. Hoito vaikuttaa koko kehon luonnolliseen tasapainoon ja auttaa saavuttamaan sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia. 


PARRANAJO JA PARTAKÄSITTELYT

Parranajo tehdään veitsellä, koska sillä saadaan hyvin tarkka ja paras mahdollinen lopputulos. Parranajoon kuuluu kasvojen pintapuhdistus, lämpimät hauteet ihon ja karvan pehmittämiseksi, parranajo veitsellä, viileät hauteet ja kasvohieronta. Parta voidaan myös muotoilla toiveiden mukaan.  Myös hiusten ajo veitsellä onnistuu meiltä.