Etsi

Henkilökunta

Unna Komonen

SKY-CIDESCO –kosmetologi, tradenomi 

Unna valmistui kosmetologiksi vuonna 1994. Valmistumisen jälkeen hän toimi ammattiaineiden opettajana Suomen Kosmetologikoulussa, opetustyötä hän tekee edelleen. Vuonna 1999 hänelle tarjoutui mahdollisuus kokeilla kauneushoitolayrittäjänä olemista ja sillä tiellä hän on edelleen. Unnan erikoisosaamiseen kuuluu kestopigmentoinnit, plasmahoidot ja aromaterapia. Hän on myös cool time oy:n toimitusjohtaja. 

Mari Nurminen

Parturi-kampaaja, ekokampaaja, meikkaaja-maskeeraaja (International Maker Academy 2013) 

Mari valmistui Omniasta parturi-kampaajaksi vuonna 2017. Hän aloitti työharjoittelun cool timessa elokuussa 2017, jonka jälkeen hän jatkoi sopimusyrittäjänä. Vuodesta 2013 hän on toiminut freelancer-meikkaajana niin teattereissa, mainoskuvauksissa, televisiotuotannoissa, kuin yksityisasiakkaidenkin parissa (juhlameikit, kasvomaalaukset ym.). Hän pitää erityisesti partojen muotoilusta ja amerikkalaistyylinen veitsiajo sujuu jo vankalla kokemuksella! 

Mari valmistui ekokampaajaksi 2019, joten meiltä saat nyt myös kasvivärjäykset ja muut ekokampaamopalvelut – kysy lisää Marilta! 

Sanna Räikkönen

Kosmetologi, markkinoinnin tradenomi

Sanna valmistui kosmetologiksi jouluna 2017 ja tradenomiksi jouluna 2021. Tätä ennen hän suoritti työssäoppimisjaksonsa cool timessa. Sannan valttikortteja on ammattitaidon lisäksi iloisuus ja reippaus. Hän tekee kaikkia kosmetologin töitä ja hänen erikoisosaamisenaan on karvanpoisto sokeroimalla, kestopigmentointi, sekä plasmahoidot.

Sanna asuu tätä nykyä Turussa ja tästä syystä hän ei joka päivä cool timessa ole, mutta hänelle voi varata aikoja nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla liikkeeseen!

Jenna Tallgren

Kosmetologi

Jenna valmistui kosmetologiksi vuonna 2017 ja opiskeluaikanaan hän suoritti työssäoppimisjaksoja cool timessa. Sopimusyrittäjänä hän aloitti jo vuonna 2016. Jennan erikoisosaamiseen kuuluu kasvolymfa, geelilakkaukset ja kestopigmentointi. Hän tekee kaikkia kosmetologin hoitoja, mutta lemppareita ovat geelilakkaukset, jalka- ja kasvohoidot. Sydäntä lähellä on myös kynsien koristelu.  

Inka Bergenström

Ripsiteknikko - kynsimuotoilija, hieroja

Inka on tehnyt rakennekynsiä ja geelilakkauksia cool timessa vuodesta 2003. Hän tekee myös klassisia- ja volyymiripsiä. Inka on erittäin taitava! Hänellä on oma liike Järvenpäässä www.yournbh.fi ja sieltä hän käy Karkkilassa n. 3 viikon välein.  

Tarja Rantakangas

Tarja on parturi-kampaaja, ekokampaaja, ammattijärjestäjä, stylisti ja värikonsultti. Jos haluat tietää mitkä värit korostaisitvat juuri Sinun parhaita puoliasi, varaa aika Tarjalle värianalyysiin soittamalla liikkeeseemme 09-555131.
Lisää värianalyysistä voit lukea osoitteesta www.fancydream.fi