EtusivuHoidotHinnastoUuttaVip
Hyvänolonhoitola | tuotteet


COLLIN – IHONHOITOTUOTTEET

Collin on ranskalainen ihonhoitosarja, joka on ollut markkinoilla jo vuodesta 1957. Sarjan loivat tohtori Lapinet ja kosmetologi Moreau. Alusta lähtien on ollut tarkoitus luoda hoitavaa ja tieteellistä kosmetiikkaa. Myös tänä päivänä pääsuunta on sama, korkealaatuisia, tehokkaita tuotteita erilaisten iho-ongelmien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Sarjan vaikuttavat aineet saadaan merestä, kasveista ja bioteknologian avulla. Vaikuttavat aineet on yhdistetty niin, että ne ylläpitävät, tasapainottavat ja aktivoivat ihon omia prosesseja.

Collin –ihonhoitotuotteissa on ainutlaatuinen skin index – iho indeksi –järjestelmä. Jokaisessa tuotteessa on indeksi, joka kertoo millaiselle iholle se on tarkoitettu.

1 –kosteusköyhälle iholle löytyy voide, seerumi ja naamio, jotka sammuttavat ihon janon.

2 –kuivan ihon hoitotuotteet ovat täyteläisiä voiteita ja öljy, jotka palauttavat ihon rasva- ja kosteustasapainon välittömästi.

3 –rasvaisen ja sekaihon tuotteet ovat tasapainottavia, tulehduksia ehkäiseviä ja voiteet mattapinnan jättäviä.

4 –anti ageing linja tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja ihon nuorekkuuden ylläpitoon ja ihon toiminnan aktivointiin.

5 –vaativa iho –indeksin alta löytyy tuotteita ihon erilaisten ongelmien hoitoon, mm. couperosa, pigmenttiläiskät, veltostunut iho ja tietenkin silmänympärysihonhoitotuotteet ja huulivoide.

Collin tarjoaa myös hoitolassa sinulle runsaasti vaihtoehtoja, erilaisia erikoishoitoja on 10 ja niiden lisäksi vielä kaikki perushoidot.

Kysy lisää ja ratkaise iho-ongelmasi asiantuntijan avustuksella.

GRIMAS - TEATTERIMEIKKISARJA

Grimas on hollantilainen teatterimeikkisarja, jossa yhdistyy laadukkuus ja edullisuus. Tarjolla on luomivärejä (sopii myös rajausväreiksi ja kulmaväreiksi), meikkivoiteita, peiteaineita, rajauskyniä ja puutereita. Runsaasti värivaihtoehtoja!

TRUCCO - AMMATTIMEIKIT

Sebastianin hiustenhoitosarjan meikkilinja tarjoaa runsaasti uutuuksia ja trendituotteita. Uusi meikkilook on saatavana kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

 

 

cool time HYVÄNOLONKESKUS / tammelantie 4 - 6 / 03600 karkkila / 09-555 131 / unna@cooltime.fi
Copyright © Cool time 2007 / www-suunnittelu: Komeetta-design